Ei tärpännyt :(

Ei tärpännyt vauvan kanssa vielä tässä kuussa. Pelkäsin jo viikon puolivälissä pahinta kun huomasin, että puolisollani oli tyypillisiä PMS-oireita. Meillä kävi todella huono tuuri, sillä puolisoni sai influenssan juuri inseminaation aikaan ja oli korkeassa kuumeessa. Kuume pysyi muutaman päivän poissa ja palasi taas tämän viikon loppupuolella entistä kovempana. Kyllä siinä olisi pitänyt olla todella kestäviä supermunasoluja, että hedelmöittyminen olisi kaikesta huolimatta onnistunut. Vaikka olo onkin todella pettynyt ja surullinen, olen vakuuttunut siitä, että ensi kerralla on paremmat mahdollisuudet olettaen, ettei silloin iske niin kova kuume juuri kriittisillä hetkillä. Täytyy vain katsoa nyt eteenpäin.

Emme luultavasti voi yrittää inseminaatiota uudelleen nyt tässä alkavassa kierrossa, sillä hormonihoitoja ei aloiteta ennen kuin raskaustesti on ensi viikon puolivälissä tehty ja testin tekemisen jälkeen kierto on jo niin pitkällä, ettei hoitoja ehditä aloittaa. Turhauttavinta on se, että seuraava yritys on mahdollisesti vasta joskus toukokuun lopulla. Siinä vaiheessa me olemme odottaneet raskautta jo puoli vuotta! Oli onni, että päätimme aloittaa lapsettomuushoidot ajoissa, sillä eiväthän nämä asiat nyt ihan niin hetkessä etenekään, kuin olimme toivoneet. En voi edes kuvitella miten kurjalta tuntuu sellaisista pariskunnista, jotka odottavat raskaaksi tulemista vuosia 😦 Meillä ei onneksi ole mitään lääketieteellistä ongelmaa raskaaksi tulon suhteen.

Yritän ajatella positiivisesti… Sain juuri palautettua Pro gradu -tutkielmani yhden osuuden ja suoritettua kaksi suuritöistä kurssia alta pois. Tämän kuun lopussa saan tietää, olenko saanut apurahan erääseen projektiin. Toukokuusta eteenpäin painan joka tapauksessa töitä ja kirjoitan kirjaa ihan hiki hatussa. Muutto ja uuden kodin remonttikin sattuvat juuri toukokuun alkuun, eli onhan tässä kaikenlaista puuhaa, mikä saa ajankin kulumaan nopeammin. Voi olla ihan hyväkin asia, että voimme nyt rauhassa keskittyä muuttopuuhiin ja muuhun touhuamiseen. Sitten seuraavan inseminaation aikaan voimme nautiskella rauhassa ja saada voimia lähestyvästä kesästä. Jospa sitten ensi kerralla tärppäisi 🙂

Kategoria(t): Klinikalla Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Ei tärpännyt :(

  1. lounatuuli sanoo:

    Paljon jaksamista sinne, meillä kävi sama juttu ensimmäisen inssin kanssa ja olimme todella surullisia, kun ei tärpännytkään. Nyt vain suunta kohti uusia hoitoja, meillä toinen inssi meneillään ja tässä taas piinaillaan. En olisi uskonut, että tämä on henkisesti näin raskasta… todellista piinailua. Tsemppihaleja teille:)

  2. lintukotolainen sanoo:

    Piinailua todellakin! Hoidot ovat todella henkisesti hieman raskaita – ei niinkään lääkitysten takia, vaan juuri sen äärettömän innostuneen odottamisen ja sitä seuraavan pohjattoman pettymyksen vuoksi. Silti olen sitä mieltä, että joka kerta kannattaa nauttia onnen tunteista, eikä turhaan himmailla vain sen vuoksi, että pettymys olisi siten pienempi. Tsemppiä sinnekin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s