Persut ja sukupuolineutraali avioliitto, osa 2

Listasin aiemmin vaalikonevastausten pohjalta perussuomalaisten kansanedustajia, jotka ovat vastanneet olevansa sukupuolineutraalin avioliiton kannalla. Huomautin jo aiemmin siitä, etteivät perussuomalaiset ole välttämättä tienneet, mitä oikeuksia sukupuolineutraali avioliitto pitää sisällään. Sen vuoksi kansanedustajat ovat tehneet itse omia reunaehtojaan sukupuolineutraalille avioliitolle. Tarkasteltuani tarkemmin kyseisiä reunaehtoja MTV3:n ja YLE:n vaalikoneiden pohjalta, voin todeta seuraavaa:

Reijo Tossavainen (Kymen vaalipiiri) kannattaa sukupolineutraalia avioliittoa taloudellisessa mielessä, mutta ei muuten (WTF?).
Ville Vähämäki (Oulun vaalipiiri) ei kannatta sukupuolineutraalia avioliittoa, mutta oli kuitenkin MTV3:n vaalikoneessa ollut niukasti sen kannalla.
Kauko Tuupainen (Keski-Suomen vaalipiiri) ei kannata (kirkollista) vihkimistä.
Kaj Turunen (Etelä-Savon vaalipiiri) ei kannata perheen ulkoista adoptiota eikä siis ole ymmärtänyt alkuunkaan, mitä sukupuolineutraalilla avioliitolla tarkoitetaan.
Anne Louhelainen (Hämeen vaalipiiri) kannattaa sukupuolineutraalia avioliittoa kaikkinensa.
Johanna Jurva (Uudenmaan vaalipiiri) ei kannata sukupuolineutraalia avioliittoa, mutta on sitä mieltä, että homoparien tulisi voida rekisteröidä parisuhteensa. Se keskustelu tosin meni jo…
Arja Juvonen (Uudenmaan vaalipiiri) kannattaa sukupolineutraalia avioliittoa kaikkinensa.

Toisin sanoen kaksi perussuomalaisten kansanedustajaa on viitsinyt ottaa selvää siitä, mitä oikeuksia sukupuolineutraaliin avioliittoon kuuluu ja kannattaa sitä. Niille, jotka eivät ole asiaa vieläkään ymmärtäneet: Sukupuolineutraali avioliitto pitää sisällään perheen ulkoisen adoptio-oikeuden homopareille. Jos kannatat sukupolineutraalia avioliittoa, kannatat perheen ulkoista adoptiota. PISTE.

Kategoria(t): Klinikalla Avainsana(t): , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s