16. raskausviikko: Joulun alla

Tämä vuoden loppu on ollut todella kiireinen. Olen tehnyt opintojani vauhdilla eteenpäin ja viimeistellyt graduani. Tällä hetkellä gradu olisi jo siinä kunnossa, että sen voisi palauttaa, mutta aion kuitenkin vielä hieman parannella sitä. Ajattelin päästää sen käsistäni tammikuussa.

Raskaus on edennyt todella hyvin. Kävimme ensimmäisessä ultrassa raskausviikolla 12. Ultrassa mitattiin sikiön niskapoimun turvotus ja otettiin verikoe. Mitään tavallisesta poikkeavaa ei löytynyt. Katselimme ultralla, kun Mölli istui risti-istunnassa pää alaspäin  ja pyörähteli välillä villisti kun lääkäri paineli puolisoni mahaa ja yritti kääntää Mölliä parempaan asentoon niskapoimuturvotuksen mittaamista varten. Yhdessä vaiheessa Mölli oli vartalo meihin päin ja näytti aivan siltä, kuin se olisi vilkuttanut 🙂 Kaikki viisi sormea näkyivät! Se oli niin kamalan suloinen, että minua alkoi itkettää. Olisin voinut tuijotella Mölliä vaikka kuinka pitkään. Onneksi saimme muutaman kuvan mukaamme. Olen esitellyt niitä opiskelu- ja työkavereilleni niin paljon, että joku saattaa jo juosta karkuun, jos hän näkee minun kaivavan ruskeaa kirjekuortani esiin 😀

Odotan jo innolla seuraavaa rakenneultraa, joka on tammikuussa. Nyt kun olen nähnyt Möllin ja tiedän, että kaikki on hyvin, olen uskaltautunut jo katselemaan vaunuja yms. Kävimme yhdessä liikkeessä katselemassa erilaisia vaunumalleja ja saimme oikein asiantuntevan opastuksen vaunujen ihmeelliseen maailmaan. Todellisuudessa emme aio hankkia vaunujamme uutena, sillä esimerkiksi Emmaljungan vaunut maksavat enemmän kuin meidän tämänhetkinen automme. Onneksi puolisoni tuttavalta vapautuu keväällä pari vuotta vanhat vaunut, jotka voimme ostaa kohtuuhinnalla, jos haluamme.

Puolisoni on voinut välillä vähän huonosti. Närästys on ollut ehkä ikävin ongelma, mutta joinakin päivinä on kyllä täytynyt vähän oksentaakin. Nyt joulun alla puolisooni iski pieni flunssakin, mutta se on jo paranemaan päin. Onneksi nyt tulee joulu ja saamme kaikki levätä.

Rauhallista joulua kaikille!

Kategoria(t): Raskausaika Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: 16. raskausviikko: Joulun alla

  1. minoi sanoo:

    Kiitokset tästä blogista! Löysin tämän vasta muutama päivä sitten, kun oli aloittanut oman blogini samasta aiheesta ja etsiskelin mielenkiinnosta muita samankaltaisia blogeja. Olen lueskellut vanhoja tekstejä ja on ollut mielenkiintoista seurata, miten teidän hoitonne on edennyt. Lisäksi paljon onnea raskauden johdosta! Toivon mukaan minä ja puolisonikin olisimme viimeistään vuoden sisällä tilanteessa, jossa voisimme oikeasti puntaroida eri vaunuvaihtoehtoja. Hyvää jatkoa, seurailen kyllä kirjoituksianne tästä eteenpäinkin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s